Kriminalpolis planterar en GPS sändare för att få tag på gärnigsman

Denna nyhet berättelse talar om hur GPS trackers där används för att finna ut vem stal hängande blomkrukor. Denna berättelse kan tyckas inte så allvarliga som andra typer av stölder, men det faktum att stöld är stöld. Mannen som påstås tog de hängande blomkrukor under en kurs månader var också fångad på bild i dagsljus stjäla blomkrukor.

Människor som är djärv nog eller helt enkelt inte bryr sig om de sett kan utgöra ett allvarligt hot, även om det de stjäl är inte mycket av värde. Mannen fångades på kamera lugnt gå upp och ta blomkrukor som om de var hans. Även med video mannen kunde inte identifieras, vilket är anledningen till detektiver beslutat att ”växt” en GPS-enhet inuti en av de hängande krukor och bara vänta på att mannen att Trike igen.

Efter en tid fick detektiver meddelande om att enheten hade utlösts och var på resande fot. De GPS tracker bly detektiver till hemmet av mannen som senare arresterats för att ha stulit blomkrukor. Han släpptes senare sedan han greps, är en av de intressanta saker att ta notis om att när reportern frågade honom om han faktiskt stjäla blomkrukor, han erkänner fel gör men han ville inte säga varför.

Den här julen finns det många människor som kommer att handla på nätet och kommer att mottagande förpackningar som innehåller presenter till nära och kära. Det är mycket viktigt att alla hålla ett öga på den tid de kommer att anlända och se någon som är förtroendefull är där för att ta emot dem i fall ingen är hemma.