Spåra ensamarbetare med GPS tracking

Vanliga frågor om Tracktor

1. Allmänt
2. Ensamarbetande
3. Anordningar

1. ALLMÄNT

Fråga: Vad är GPS?
A. GPS betyder Global Positioning System. Detta är ett navigationssystem som omfattar satelliter och datorer som kan avgöra latitud och longitud för en mottagare på jorden genom att beräkna tidsskillnaden för signaler från olika satelliter för att nå mottagaren.

Fråga: Hur fungerar en GPS-enhet ?
A. Våra GPS-enheter använder Iridium satellitnätverk för att sända en position på en regelbunden basis. De arbetar över hela världen, från hav till polerna. Dessa positioner kan tas emot inom några sekunder, oavsett var du är.

F. Funkar de verkligen runt om hela jorden?
A. Ja. Så länge du har en bra utsikt över himlen, kommer våra GPS-mottagare kunna sända en positionsrapport från var som helst.

Q. Hur ser vi där GPS-enheter är?
A. Genom att använda Tracktor. Detta är ett allomfattande, all inclusive avancerad webbaserad kartläggning lösning som när den integreras med dina GPS-enheter, kan du se din personal är säkra och tillgångar är säkra på alla gånger, 24/7.

Fråga: Hur exakt är GPS-spårning?
A. GPS-spårning är mycket exakt och oftast rapporterar positionen för en person eller tillgång inom några meter. Ibland kan det vara vad som helst upp till 100 meter beroende på GPS-täckning i ditt område.

F. Erbjuder ni välgörande rabatter?
Vi har hjälpt många välgörenhetsorganisationer för att genomföra sin politik för hälsa och säkerhet och övervaka deras framsteg under expeditioner. Vi kan inte erbjuda rabatter men vi vill hjälpa till om vi kan. Komma i kontakt för att berätta vad du har i åtanke.

2.Ensam arbetar frågor

Fråga: Vad är en ensam arbetare?
A: Enligt Health and Safety Executive definitionen av ensamarbetande är ”de som arbetar på egen hand utan nära eller direkt överinseende.”

Ensamarbetare kan hittas i ett brett spektrum av branscher och situationer, några exempel är:

Egen företagare personer, som arbetar hemifrån
Säljare som reser till olika platser
Bostads Officers, vilket gör ensam hembesök
Distriktssköterskor, vilket gör hem ensam besök
samhällsarbetare
förare
ingenjörer
postanställda
NHS och sjukvårdare
Socialarbetare
Fastighetsmäklare
Q. Varför måste jag följa mina ensamstående arbetstagare och garantera deras säkerhet?
A. Den växande volymen av HSE regler och det ökande antalet HSE åtal göra personalens säkerhet utfärdar en prioritet för alla företag, särskilt de med ensamarbetande.

Av många skäl, inklusive hälsa och säkerhet förordningar, för att få en effektivare arbete och för att undvika principalansvar.

Hälsa och säkerhet

Som arbetsgivare har du en skyldighet att iaktta försiktighet till dina anställda inom hälsa och säkerhet lagstiftning för att se till att alla anställda som arbetar på egen hand, utanför kontoret, är säkra. Särskilt företag med ensamarbetande i:

avlägsna eller ogästvänliga platser med ingen mobiltelefon mottagning eller
utsatta roller som bär en högre risk för missbruk eller angrepp, i synnerhet de som har sociala kontakter med allmänheten
effektivt arbete

budgetbegränsningar har tvingat ensamarbete när tidigare kompisar eller grupper skulle ha varit normen. Trackplot kan ge effektivitetsvinster för att du kan arbeta inom din budget begränsningar.

principalansvar

Civilrättsligt, arbetsgivare är ställföreträdande ansvarig för vårdslöshet eller försummelse av sina anställda i samband med sin anställning, även om de arbetar på ett sätt som uttryckligen är förbjudet.

Dessutom har principalansvar nu utökats till en ny straffrätt under Wildlife och Natural Environment (Skottland) Act 2011. Senaste reformer för att modernisera hanteringen av vilda djur i Skottland trädde i kraft den 1 januari 2012. Den nya lagen är särskilt betydelse att landa ägare och förvaltare som är verksamma inom spel och skytte företag.

Den andra påbörjas ordning Wildlife och Natural Environment (Scotland) Act 2011 införs en ny brottet principalansvar i förhållande till förföljelse av vilda fåglar. Lagstiftningen innehåller också åtgärder för en ny hare nära säsongen, ändringar av rådjur agera och snärja lag.

Vad detta innebär i praktiken är arbetsgivaren är ansvarig för vissa brott som begås mot vilda fåglar eller andra specificerade djur på sin mark av sina anställda, entreprenörer och agenter.

F: Hur kommer dina lösningar hjälper mig att följa gällande lagstiftning ensamstående arbetare?
AT: Tracktor har utvecklats för att vara en integrerad del av dina ensamstående förfaranden och politik arbetarskydd. Vi erbjuder en heltäckande lösning för att skydda dina ensamarbetande. Vår lösning ger positionering, telefonnummer vid nödsituationer och effektiv hantering av ensamarbetande.
Den Tracktor kommer att komplettera och arbetar tillsammans med dina andra strategier, såsom en effektiv riskhanteringspolicy samt personalutbildning och medvetenhet, så att du kan se till att du är kompatibla med HSE krav.

Fråga: Hur kan vi välja den bästa lösningen för vår personal?
A: Tracktor kan du hålla dina anställda säker och hantera din personal mer effektivt. Portalen kan anpassas för att passa dina befintliga processer och vi kan ge vägledning om genomförandet ensamstående arbetare procedurer, så att du får ut det mesta av systemet.
Den Tracktorl integreras med en rad GPS-enheter – vi bara använder kvalitet enheter som är väl respekterade på marknaden.
Rätt GPS-enhet för dig beror på dina krav, inklusive antalet ensamarbetare du har, där de fungerar och när den risknivå de möter, miljöförhållanden, era rutiner och din budget.
Vi kan diskutera alternativen med dig att hitta den rätta lösningen för dig.

F. Varför är Tracktor annorlunda?
A. Tracktor är ett allomfattande, all inclusive avancerad webbaserad kartläggning lösning som ger dig 24 timmars tillgång så att du kan se din personal är säkra och tillgångar är säkra på alla gånger. Det är annorlunda eftersom det har utvecklats som ett resultat av kundrespons och kunskap om marknaden.

Q: Vilken nivå av kundsupport erbjuder ni?
A: Kundservice är av största vikt för oss och ingår i vår Tracktor abonnemang är fullt tekniskt och administrativt stöd. Varje kund är försedd med utbildning och stöd så att du får ut det mesta av din Trackplot Portal.

Fråga: Hur får vi ut det mesta av vår Tracktor?
A: Först av allt, kan Tracktor anpassas för att passa dina befintliga processer och vi kan ge vägledning om genomförandet ensamstående arbetare procedurer, så att du får ut det mesta av lösningen.
För det andra ger vi utbildning och rådgivning som du implementerar Tracktor och rulla integrerade GPS-enheter ut över dina ensamarbetande. Om du och din personal förstår funktionaliteten och syftet med lösningen då du kommer att få ut mesta möjliga av det.
Slutligen bör Tracktor genomförs i samband med din säkerhet politik och utbildning för att säkerställa att de alla arbetar tillsammans. Alla processer och rutiner bör övervakas för att utvärdera genomförandet och förbättringsområden.

F. Varför ska jag välja Trackplot som min leverantör?
A. Vi erbjuder kunden ledde tekniskt innovativa lösningar och verktyg inför resten av marknaden. Vi kommer att lyssna på och förstå dina behov och marknadens krav du verkar i.
Vi omfamnar förträfflighet över verksamheten. Vi kapitalisera på våra kunskaper, färdigheter och erfarenhet för att tillhandahålla effektiva och värderas lösningar och verktyg för dig.
Vi har ett gott rykte bland kunder för att tillhandahålla effektiva och värderas lösningar. Vi har ett rykte om:
rikedom av teknisk och praktisk erfarenhet
utmärkt kundservice
teknisk innovation

Fråga: Vad är den troliga kostnaden?
A. Det beror på omständigheterna och vad du letar efter. För att köpa en GPS-enhet eller ett tillbehör kan du besöka vår butik på denna webbplats. Att diskutera ditt företags behov för en av våra lösningar eller verktyg ska du komma i kontakt.
3. Anordningar FAQ

Q. Varför behöver jag använda enheter samt Tracktor?
A. Du kan använda Tracktor som en fristående lösning med hjälp av checka in / checka ut anläggningen för att kontrollera dina ensamarbetande.
Men om Tracktor är integrerad med en av vårt sortiment av GPS-enheter då funktionaliteten tillgängliga för dig vidgas – du kan sedan lokalisera och övervaka varje enskild ensamarbetare eller tillgång, även i avlägsna områden, i realtid.

Fråga: Kan jag använda enheter utan Tracktor?
Svar: Ja, du kan men det kommer helt enkelt att ge dig ett sätt att rapportera in och ut. Du kommer inte att kunna lokalisera och övervaka varje enskild ensamarbetare eller tillgång, eller följa utvecklingen över tiden.
Vad det än är du övervakar, om personal eller rörliga tillgångar, tillåter Tracktor dig att analysera läget för dessa tillgångar och hantera dem på ett effektivt sätt.

F. Varför ska jag välja Trackplot som min leverantör?
A. Vi ger råd, anpassad för din verksamhet, om de lämpligaste GPS-enheter att integreras med våra webbaserade lösningar. Detta beror på din verksamhet, de tillgångar som du vill övervaka och varför du vill övervaka dem.

Fråga: Vad är den troliga kostnaden?
A. Det beror på omständigheterna och vad du letar efter. För att köpa en GPS-enhet eller ett tillbehör kan du besöka vår butik på denna webbplats. Att diskutera ditt företags behov för en av våra lösningar eller verktyg ska du komma i kontakt.