Spåra äldre och sjuka med GPS tracker

Med en GPS spårare kommer du ha möjlighet att titta på mormor eller morfars rörelser. Du kommer kunna kontrollera att de vistas i ett specifikt område, såsom hem eller välkända områden. All denna information kan nås när som helst, eftersom spårningssystem fungerar alla tider på dygnet.

En annan positiv aspekt som GPS-tracking system för äldre har är förmågan att sätta virtuella gränser, eller vad som är känt som en ”Geo-fence”. När en äldre person kommer in eller lämnar den virtuella gränsen satt av familjemedlemmar skickas en varning som informerar familjemedlemmar att personen har lämnat den förutbestämda ”säkra” området.

Personer som lider av Alzheimers sjukdom vandra ofta bort eller blir vilse, placerar sig själva och ibland andra i potentiellt farliga situationer. Situationen kan vara ännu mer skrämmande om den äldre personen blir vilse i en främmande område eller storstad.

MiniFinder GO GPS spårningssystem tillåter familjer att vila säkert genom att veta att de alltid kommer att vara i kontakt med en familjemedlem eller förälder som lider av minnesrelaterade problem. Oavsett om GPS-system ansökan är för extra säkerhet eller hälsorelaterade situationer tillhandahåller teknik lättnad och tröst till dem orolig för en förälder eller familjemedlem.

Aldrig kommer att betona och ångest odla från en förälder som inte tar emot ett telefonsamtal, eller om en läkarbesök missas. Att ha förmågan att ta emot varningar om en älskad kommer in eller lämnar en virtual-inhägnat område, och alltid har sin plats tillgänglig via dator är hur GPS-tracking system bidrar till att förbättra liv.

MiniFinder är marknadens ledande leverantör av trygghets gps-lösningar. De har byggt ett trygghetslarm som heter MiniFinder Pico. Pico har världens bästa batteritid och en av då få gps tracker som kan positionera även inomhus.