Spåra fordon med en GPS tracker

Det gamla talesättet ”kunskap är makt” är särskilt sant när det gäller att framgångsrikt hantera en flotta. Det är vettigt då att en tillförlitlig GPS för lastbilar ska vara kärnan i din fleet management tjänst. En premiär lastbil tracking system kan ge vagnparksförvaltare med omfattande diagnostikinformation för varje fordon, finns i nästan realtid.

Truck Route GPS: din väg till effektivitet
GPS-teknik ger en arsenal av verktyg för att snabbt lokalisera fordon i din flotta, optimera din sända plan och mer. En lastbil väg GPS-tjänsten erbjuder dynamiska funktioner som kan leda till en jämnare drift. Såhär kan hjälpa:

Flexibilitet när du behöver det mest. Vägen kan vara en oförlåtande plats som presenterar förare med utmaningar vid varje hörn. Omdirigera lastbilar och ge anvisningar via din förare i hyttens gps-enhet. Sätt olyckor och trafikrelaterade förseningar i backspegeln med en detaljerad spårning lastbil systemet.
Effektivisera dina leveransuppgifter. Med omfattande analys och 24/7 spårning av din lastbil platser, kan dina ledare fatta välgrundade beslut. Det finns också möjligheten att skära ned på dina förares bränsleförbrukning med förbättrad routing. Kringgå de förseningar och kostnader, kan du optimera flotta prestanda.
Öka kundnöjdheten. Effektivisera och organisera rutter lastbils för snabbare service och, som ett resultat, nöjdare kunder. Med lastbil väg GPS kan du veta var varje lastbil i din flotta, så att du kan hitta närmaste fordon till en viss adress. Detta kan leda till större noggrannhet i att förutsäga produktleverans och servicebil ankomsttider för effektivare affärstransaktioner.