Spåra husvagnar med GPS tracking

Efter att ha sett hur lätt och hur ofta husvagnar stjäls , har vi några listiga knep för att inte bara få din prisade husvagn tillbaka men också fånga tjuven .

Det finns många sätt att bromsa tjuvar men det verkar ingenting fungerar mycket bra . Inlägg efter inlägg av stulna skåpbilar som hade hjul lås, bar lås, kedjor och även kommersiella kvalitet klampning inte stoppa bilarna blir stulen. Med så många bilar stulna här är några sätt att slå tillbaka.

Vi kan inte stoppa skåpbilar stjäls det verkar , men detta kommer att få tillbaka bilen utan mer än ett samtal till polisen och mobiltelefonen .

Det första sättet är att installera en GPS-tracker , dessa är billiga som chips nu och enkel att installera . Jag har ingen anknytning till något av de företag eller produkter så läs upp på vilken typ skulle fungera för dig installation och budget . Det viktigaste är inte att köpa gamla föråldrade trackers då det gamla GPRS-telefon systemet är avaktiverat nu . Så se till att det är en 3G eller 4G tracker .

En GPS-tracker är en enhet, vanligen dolda och monteras på ett fordon, husvagn eller en person, det fungerar med hjälp av Global Positioning System för att identifiera och spåra den exakta platsen för enheten. Den rapporterade plats infon kan sparas i spårningsenheten, men framför allt kan skickas till en dator, telefon eller surfplatta. Detta gör det möjligt för husvagn med tracker installerad för att visa platsen på en karta i realtid med hjälp av gratis GPS mjukvara. Fri och betalas mjukvara är tillgänglig för telefoner, bärbara datorer, tabletter. Den bästa delen om hur du använder GPS-spårning är Global Positioning System är gratis att använda, dess mycket som Internet själv, båda är freebies krigsmaskinen inte längre använder och de överlämnade dem till det offentliga rummet. De äldre GPRS-system är nu inte längre som telefonsystemet har flyttat över till 3G och 4G, så köp den senaste på shop.minifinder.com. De har många typer och stilar bara göra en enkel sökning på minifinder. Installeringen för de flesta trackers är mycket enkel, så om du har några verktyg och är praktiskt installation skulle vara gratis.
Om du har en gammal telefon, använd den på ett bra sätt genom att göra den till en GPS-enhet, det viktigaste du behöver är ett program på telefonen som Tracktor, Tracktor är en gratis laptop, surfplatta och smartphone spårnings app.

Dölj telefonen någonstans i din husvagn och om du vet hur modifiera 12volts laddaren med en inline säkring till batteriet eller ens koppla upp sin egen batteriladdare med sol. Nu inaktiv vibrationer och högtalare. Köp en grundläggande förbetalda sim, skulle de bästa vara låga samtal men lång löper ut. Om vagnen är stulen måste du ringa telefonen för att spåra husvagnar plats och berätta för polisen asap!

Själv skulle jag gå med att köpa en tracker som DIY är roligt och kostnad nära ingenting men mindre tillförlitliga i det långa loppet.

 

Och om du är  väldigt smart, kan du koppla upp inuti chassit, och det kommer att använda tjuvens eget bil batteri (när vagnen är ansluten) för att fånga dem.