Personlig spårning

Happy senior couple going for a drive

Varför Personal eller säkerhet Tracking Använd GPS?

Att ha ett barn är ett stort ansvar. Fråga någon förälder som ifrågasätter och du kommer att få en kraftfull nick av huvudet. Barn är benägna att vandra. De är nyfikna varelser och ofta kasta försiktighet till vinden, vandrade ut i okända riktningar. Tänk dig att förlora ett barn på ett fullsatt rättvis, allt eftersom de lockas av rörelsen hos en flytande röd ballong och du letade i motsatt riktning. Eller tänk att inte kunna hitta ditt barn i ditt eget hus! Småbarn är en extremt rastlös mycket och är benägna att flytta runt … mycket. De gör få sig inlåst i ett skåp på övervåningen, eller krypa in i källaren, allt utan din vetskap. Dessa kan låta som osannolika scenarier, men är tyvärr vanligare än du tror.

Det är där Personliga GPS trackers kommer in. De är enkla, exakta och tillförlitliga sätt att hålla koll på ditt barn eller ens äldste. Dessa är bra verktyg för äldre vårdgivare också, eftersom äldste, är benägna att gå vilse eller att inte kunna hitta tillbaka hem.

Det finns två typer av personliga trackers som finns på marknaden. Det är en som använder cellulära signaler och fungerar med hjälp av en mobiltelefon bärare och en annan som använder radiosignaler. En stor nackdel med den förra är att att de fungerar bara i områden där det finns mobiltelefon täckning och dessutom har en pågående serviceavgift för trackern. Radio våg trackers har inte en faktureringsavgift men har en längre räckvidd och signalöverföringen är begränsad till en handhållen mottagare. Även om de har sina för- och nackdelar, dessa enheter är nästan oumbärlig i dagens snabbt tempo världen och en nästan oumbärlig.
Personliga och säkerhets GPS trackers har blivit ganska på modet på sistone, på grund av sina många fördelar, som kan är så följande-

Personliga GPS trackers är små, lätta och enkla att bära med sig. De kommer också i attraktiva färger med en leksak-liknande utseende för att hålla ditt barns uppmärksamhet fast. Eftersom de är lätta att bära, det finns ingen risk för att orsaka obehag för barnet.
Barn och äldre GPS trackers skicka genast ut varningar och meddelanden via SMS, e-post och meddelanden mobila enheter.
Ett klick spårning kan du snabbt hitta ditt barn på en karta.
Personliga trackers erbjuder Geofences och låter dig anpassa utsedda omkrets för ditt barn och äldre. Detta gör att du kan ställa in ”säkra zoner” och alltid får en omedelbar varning när radien bryts.
Personliga trackers kan du ställa hastighetsbegränsningar och skicka ut varningar om denna hastighetsgränsen är nådd.
Tillverkad av extremt tuffa och hållbara material, barn trackers är strongand härdiga enheter som är standard, barn, vatten, påverkan, tvättmaskin, torktumlare, pool, smuts och värme bevis.
Dessa enheter är extremt enkel att använda, med några externa knappar och komma med en mycket enkel att installera programvaran.
Personliga trackers har också en logg av aktivitet och lista ut en karta över de flesta besökta platser. Detta sätt kan du barnsäkra ditt hem mer effektivt. Vid pensionärsråd trackers, kan du förmodligen öka stadsdel medvetenhet baserad på en historia av deras rörelser.

Utmaningarna

Ibland personlig tracker enheter är nästan mynt storlek och kan formas för liten och det kan utgöra en potentiell risk för barn som de kan leda till kvävning.
Personliga trackers behöver särskilt skall transporteras på personen hela tiden och detta kan vara en anledning till oro, särskilt när det gäller barn, eftersom de kanske bara tappar dem eller slänga dem.
Handhållna trackers måste hållas på personlig hela tiden och detta kan vara besvärligt.

Lösningen

Även om det har varit framsteg som gjorts med avseende på utformning, storlek och estetik (vissa trackers är utrustade med en nyckelring för enklare hantering), behöver standardstora barn trackers göras obligatorisk i hela marknaden.
Enheter som är anslutna till armbandsur, armband, nyckelringar, etc kommer att vara mer benägna att bäras på persona hela tiden.
Mobiloperatör baserade trackers har eliminerat behovet av handsändare, som gör det möjligt djurägare att spåra sina husdjur genom mobila applikationer installerade på sina smartphones eller via Internet.