Spåra värdesaker med GPS tracking

Företag över hela världen letar efter sätt att minska stöld av värdesaker och öka strategier tillgång skydd. Oavsett om ett företag är inom konstruktion och behöver skydda en bit av tunga maskiner, är ett rostfritt stål distributör som behöver övervaka fordonet av en resande försäljare eller en tillverknings / distributionscenter som vill säkerställa gods inte stulen, GPS-spårning tekniken har visat sig vara go-to-lösning.

Företag stora och små har alla värdesaker som behöver skyddas, om dessa tillgångar kan vara fordon, tunga maskiner, gods, verktyg, apparater och mer. Innan en tid präglad av teknik, många företag tvingats förlita sig på säkerhetsvakter att vaka över en hel anläggning, och hoppas anställda inte stjäla från företaget. Nu, övervakningsteknik har blivit så prisvärt det inte vettigt att inte använda någon videoövervakningsutrustning eller GPS trackers att vaka över fordon, människor och andra värdefulla företagets tillgångar.

Tänk för ett ögonblick ditt företag ständigt hade någon stjäl generatorer, eller någon annan dyr utrustning från din arbetsplats? Du vet inte om stölden kommer från en intern källa, eller en lokal tjuv som vill göra snabba pengar att betala för hans spricka missbruk. Om du hade en GPS-enhet som skyddar någon av de värdesaker som du kan larmas via SMS eller e-posta den tidpunkt då utrustningen flyttades. Efter att ha mottagit anmälan kan du sedan hoppas på nätet, samtidigt som man ligger i sängen, vy där din utrustning / tillgång / värdefulla ligger just i det ögonblicket, ringa lokala brottsbekämpande, relä placeringen av de stulna varorna till polisen och få dina grejer tillbaka innan tjuven kan sälja det till en pantbanken eller langare.