Hjälper försvunna barn

Hjälpa Förlorade Barn: A Male Prospective
Det fanns en rapport om MailOnline som talade om hur en undersökning av australiska män, skulle två tredjedelar tänka två gånger om att hjälpa ett barn som behöver hjälp. Anledningen till det var att män inte vill synas eller misstas för ett rovdjur, då de hjälper ett förlorat barn offentligt. Hanar var rädda att deras avsikter att hjälpa en förlorad eller upprörd barn skulle få dem att se ut som ett barn rovdjur, då hjälpa.

Denna rapport kommer som frisläppandet av en spårningsenhet för barn släpps. Tydligen om analyserade detta verkar gynna barnet tracker i en känsla av att om ett barn försvunna personer kommer att vara mer ovilliga att hjälpa till. En fråga som återstår är om folk skulle vara mer motståndskraftiga för att hjälpa ett barn i nöd. Normalt folk skulle tänka två gånger om att hjälpa ett förlorat barn som undrar vilse på gatorna. Larma lämpliga myndigheter är något som är det första när de möter med ett förlorat barn.

Är det verkligen möjligt för en vuxen man att inte ingripa och hjälpa ett förlorat barn, även om dess ringa myndigheterna. Människor (män) har sagt i diskussionsforumet hur de inte skulle vara alltför ivriga att hjälpa till, bara helt enkelt för att de inte vill att andra ska se dem som potentiella rovdjur. Detta kan vara en sjunga om föränderliga tider åtminstone i Australien, men det har fått vara mer lutning när det gäller att hjälpa en person i nöd.