GPS spårare hjälper till att skydda byggfordon

Skydda dina tillgångar genom att installera en GPS-tracker.
De flesta människor sak som GPS trackers används för spioneri eller några för att förhindra att barn och människor från att gå saknas. Idag finns det en hel del trackers som är gjorda för specifika uppgifter. GPS trackers görs och bör användas för att skydda och lokalisera objekt. Detta inkluderar personbilar till fler tunga fordon såsom lastbilar och även anläggningsfordon.

MiniFinder GPS trackers finns i olika modeller och kan utrustas med olika tillbehör efter dina behov. GPS trackers är ett bra sätt att ha en sinnesfrid att skydda dina investeringar, bara för att dessa fordon lämnas obevakad på byggarbetsplatser medan projektet slutförs. Det finns människor som bara hålla utkik och vänta på ett tillfälle att försöka ta dessa dyra bilar.

En nyligen händelsen ägde rum i Nya Zeeland, där en grävare togs från en byggarbetsplats under natten. Ägaren kunde spåra det eftersom digger var utrustad med en GPS-tracker. Polisen fann det nästa morgon över staden och grep mannen som ägde fastigheten där digger hittades. Han blev senare anklagad för att ta emot stulen egendom.

Läs mer om denna historia här. För att ta reda mer om alla de branscher som gynnas av GPS-spårning besök vår länk här.