Ha superkoll på vart ditt barn är med Minifinder GPS

Minifinder GPS är särskilt utformad för att ge dig superkoll på vart ditt barn är. Perfekt både för riktigt små barn, skolbarn eller barn med funktionshinder som kan behöva snabb assistans. Det är ett trackingsystem bestående av en sändare och en pedagogisk mobilapp. Själva sändaren, Minifinder GPS, är ungefär lika stor som ett Ballerinakex. Du kan fästa den i ditt barns väska, i ett armband eller i lämpligt klädesplagg. Enheten använder en kombination av GPS- och GSM-teknik (samma som fungerar i din mobiltelefon). Så länge mobilen har mottagning och Minifinder GPS finns där GPS-mottagning fungerar, kommer enheten att fungera. Du ritar själv upp det område på kartan där ditt barn får vara. Om barnet lämnar en detta område, får du en varning. Du kan hela tiden se precis vart ditt barn är. Har du flera barn kan de få varsin sändare och du kan avläsa dem i samma app.
Appen spårar ditt barn oavsett varifrån du söker, från jobbet, hemifrån, i djurparken, på semestern, på campingen, på stormarknaden… och  finns för iPhone, Blackberry och Android.
Ytterligare finesser inkluderar möjligheten att ringa upp enheten och avlyssna vad som händer liksom en varning när ditt barn är inom 100 meter från en plats där du absolut inte vill att han eller hon ska vara.